#RezistCu2Euro, soluția reală și rapidă în 3 pași simpli pentru România

Postat de Florin Cepraga - 07:25 01/09/17
Doneaza

Ne dorim o tara mai buna, dar sa ne dorim nu e indeajuns. E nevoie sa o si facem mai buna. Asa ca iata cum poti sa iei parte la cea mai ampla miscare cu impact imediat si real pentru Romania. #RezistCu2Euro sau #ProtestCu2Euro este miscarea civica independenta care are loc in 3 pasi simpli pentru cei mai comozi. Ii gasesti mai jos dar si aici. Ceilalti doi pasi in plus pot fi urmati si ei pentru un efect de lunga durata. Simplu, nu? De atat e nevoie ca sa avem si educatie, si sanatate, si autostrazi… completeaza tu lista cu prioritati…

1) Identifici inacceptabilul din situatiile sau declaratiile publice care aduc atingere ideilor si valorilor in care crezi

2) Alegi o asociatie sau o fundatie care lupta pentru pastrarea valorilor si ideilor tale

3) Donezi 2 euro prin SMS/ card pentru fiecare declaratie publica pe care tu o consideri neacceptabila

4) Promovezi initiativa acest lucru pe retelele de socializare, bloguri, etc. ca si altii sa afle si sa poata sustine demersul tau

5) Repeti miscarea pana cand esti multumit de rezultat

Care e punctul de plecare? Sa spunem ca plecam de aici: „Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic” – Edmund Burke. Unde vrem sa ajungem? Sa spunem ca vrem sa iesim din situatia asta.

In contextul actual, e poate singura cale prin care actiunile si declaratiile publice din sfera politica si nu numai sa devina responsabile. Mai mult decat atat, actionand astfel, efectul va fi de doua ori mai puternic si va avea un impact real pozitiv.

De ce? Daca doneaza 100.000 de oameni cate 2 euro, in total 200.000 de euro, pentru fiecare gafa sau declaratie politica inacceptabila, atunci cu cat vor face ei mai multe gafe cu atat vor finanta miscarile si asociatiile care lupta chiar impotriva ideilor propagate de ei.

Nu esti multumit de ceea ce se intampla in Educatie? Pac, donezi 2 euro unei asociatii cu valorile careia rezonezi si care se implica in educatie! Nu esti multumit de ceea ce se intampla in Sanatate? Pac, donezi 2 euro unei asociatii care se implica in schimbarea sistemului medical! Si lucrurile pot continua!

Eu asa cum am facut imediat ce am aflat de atacurile doctorului Gh. Burnei aduse celor de la Asociatia Daruieste Viata. Felicitari pediatrilor de la Marie Curie pentru ca, intr-un final, au luat atitudine si s-au delimitat de actul medical practicat de dr. Burnei! Felicitari in special voua Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu si tuturor celor care sustin ceea ce faceti!

Si nu uita, poti dona si de fericire!

Ca reactie la decizia definitiva si irevocabila de aici prin care dr. Burnei nu mai poate profesa, voi continua sa donez 2 euro, de fericire, catre Asociatia Daruieste Viata!

Sustine si tu

#RezistCu2Euro

#ProtestCu2Euro

#DoneazaDeFericire


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.Alte articole