Platforma de pe care poti cumpara masini online

Postat de Ionut Mares - 11:50 19/12/16
Did-you-know

Se spune ca internetul a imbunatatit orice domeniu. A facut ca noi sa putem face o rezervare la un restaurant cu doar doua tap-uri pe smartphone si sa ne putem cumpara orice de pe internet, urmand ca a doua zi sa ajunga la usa noastra.

Insa se pare ca a scapat ceva…

Piata auto second-hand inca ne obliga sa pierdem luni intregi pana cand reusim sa gasim o masina ce pare potrivita pentru noi. Si chiar si atunci cand o gasim ne vom intreba daca am cumparat-o la un pret corect, daca are vreo problema pe care vanzatorul ne-a ascuns-o sau daca numarul de kilometri este cel real.

Avem placerea de a va prezenta One-Way Ticket Garage - o platforma ce schimba experienta de vanzare si de cumparare a unui autovehicul. Totul se desfasoara online, unde ai toate detaliile prezentate intr-un mod transparent.

O platforma fara negocieri, fara vizite la service, fara comisioane catre intermediari, fara surprize, fara timp pierdut si fara bani irositi.

Echipa lor are grija de inspectia completa a masinii si de toate actele, astfel incat tu sa poti primi masina in fata casei tale, gata de calatorit - chiar si cu plinul facut. Iar, daca totul nu e cum te-ai asteptat, ai 10 zile timp sa te razgandesti si sa returnezi masina.

Asadar, nu mai exista acum niciun motiv pentru care sa nu mai ai masina ta.

Alatura-te comunitatii lor pe Facebook. Urmareste-i si fii cu pregatit pentru multe premii!


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.Alte articole