Altex, eMAG: Nu fiti Grinch. Craciunul e o zi. Faceti cu Black Friday la fel!

Postat de Florin Cepraga - 11:37 01/11/16
Grinch bun

Black Friday nu mai este despre bucuria de a cumpara. BF a devenit Black Weekend, Black Week, White Monday, Black Month… O sa ajungem in curand sa avem anul Black Friday: Black Year.

Nu stiu de ce Dan Ostahie sau Iulian Stancu, oamenii care au cel mai greu cuvant de spus in piata asta, dar si altii evident, promoveaza un concept quasimodic de marketing si transforma intr-un frankenstein o idee in care oamenii ar trebui sa redescopere bucuria de a cumpara: primul frigider no-frost (vs celalalt frigider luat acum 10 ani), primul TV de 100 cm (vs televizorul pe care l-am luat inainte si are 5 ani), primul laptop cu placa video dedicata (fata de laptoptul meu vechi de 3 ani).

Stii, e ca si cand Craciunul ar putea fi si pe 25 decembrie, dar si in weekend-ul ala, dar si in saptamana aia, dar si in luna aia… Ziua in care bucuria de a cumpara trebuie regasita! Nu fiti Grinch, nu ne furati bucuria asta de a cumpara si de ne indeplini visele. Craciunul e o singura zi, faceti Black Friday tot o singura zi!


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.Alte articole