Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Valeria Răcilă van Groningen: Cea mai bună promovare turistică e un maraton internațional

Crop svgr 20150516l1022789 Valeria Răcilă van Groningen, președinte Bucharest Running Club. Foto: Steven van Groningen

Cea mai bună promovare turistică pentru o țară e un maraton internațional, spune fosta campioană olimpică la canotaj Valeria Răcilă van Groningen pentru Vecinul.net. Tocmai de aceea și-a dorit enorm ca traseul celei de-a zecea ediții să ajungă inclusiv pe la Arcul de Triumf.

„Vrem să arătăm străinilor cât de frumos e Bucureștiul,” spune Valeria, care este președintele asociației care organizează maratonul internațional de la București. La evenimentul din 14-15 octombrie 2017 s-au înscris peste 16.000 de oameni din aproape 50 de țări.

Iată un fragment din ce a declarat Valeria pentru Vecinul.net despre acest eveniment, plus o comparație cu Los Angeles-ul și un îndemn la a fi mai buni.

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole



0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.