Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Valeria Răcilă van Groningen: Cea mai bună promovare turistică e un maraton internațional

Crop svgr 20150516l1022789 Valeria Răcilă van Groningen, președinte Bucharest Running Club. Foto: Steven van Groningen

Cea mai bună promovare turistică pentru o țară e un maraton internațional, spune fosta campioană olimpică la canotaj Valeria Răcilă van Groningen pentru Vecinul.net. Tocmai de aceea și-a dorit enorm ca traseul celei de-a zecea ediții să ajungă inclusiv pe la Arcul de Triumf.

„Vrem să arătăm străinilor cât de frumos e Bucureștiul,” spune Valeria, care este președintele asociației care organizează maratonul internațional de la București. La evenimentul din 14-15 octombrie 2017 s-au înscris peste 16.000 de oameni din aproape 50 de țări.

Iată un fragment din ce a declarat Valeria pentru Vecinul.net despre acest eveniment, plus o comparație cu Los Angeles-ul și un îndemn la a fi mai buni.

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.