Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Nou trend în construcții: proiecte rezidențiale de mici dimensiuni

Img 0023 Proiectele de 40-50 de apartamente sunt cele care se dezvoltă cel mai mult.

Construcția de proiecte rezidențiale de tip boutique, cu un număr redus de apartamente, cel mai adesea personalizate pentru fiecare client și amplasate în zone ultracentrale și centrale din București este un nou trend pe piața locală.

„Acum tendința este de a construi ansambluri rezidențiale de mici dimensiuni. În general, ansamblurile mari se îndepărtează de centru din motive evidente: costul terenului,” a spus Vlad Vlăsceanu, directorul Târgului Imobiliar Național. „Într-un moment în care piața rezidențială din România se luptă cu presupuse efecte ale legii dării în plată, apetitul pentru achizițiile imobiliare crește. După ani de zile de „dominație” a marilor proiectelor amplasate în zonele periurbane ale Bucureștiului, noua vedetă în construcții o reprezintă proiectele boutique, care sunt proiecte de mici dimensiuni de 40-50 de apartamente,” a mai spus Vlad pentru Vecinul.net.

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.