Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Ce faci după job îți determină viitorul

Afterwork

Majoritatea oamenilor crede că efortul și productivitatea de care dau dovadă în cele 8-9 ore la serviciu sunt decisive pentru modul în care va evolua cariera lor, fără să conștientizeze importanța pe care ar trebui s-o acorde modului în care își petrec timpul de după muncă.

Ce faci de la 6 seara până la 12 noaptea? Potrivit unei publicații chineze, acesta este intervalul orar în care cei care știu cum să-și împartă timpul vor avea cel mai mult de câștigat profesional. Dacă joci Candy Crash sau te uiți la televizor câte două ore pe zi, la finalul unei săptămâni ajungi la 14 ore sau la peste 60 de ore la finalul unei luni, timp în care ai fi putut să te organizezi astfel încât să obții o nouă calificare, să te implici într-o nouă activitate sau într-un proiect personal.

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.