Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Andy Garcia va juca rolul lui Brâncuși în filmul „The Sculptor”

Andy-garcia-rolul-lui-brancusi Andy Garcia, în rolul lui Brâncuși în „The Sculptor”.

Andy Garcia va interpreta rolul lui Constantin Brancusi in filmul "The Sculptor", regizat de Mick Davis. Garcia l-a jucat si pe Modigliani, discipolul lui Brancusi, in filmul cu acelasi nume, regizat tot de Mick Davis si filmat in Romania in urma cu mai bine de un deceniu. Garcia l-a jucat si pe Modigliani, discipolul lui Brancusi, in filmul cu acelasi nume, regizat tot de Mick Davis si filmat in Romania in urma cu mai bine de un deceniu. 

„Andy will play Brancusi in The Sculptor (n. trad. Andy il va juca pe Brancusi in „Sculptorul”)”, a scris Mick Davis pe o Facebook. 

Andy Garcia a mai jucat rolul principal intr-un film de-al lui Mick Davis, filmat in Romania. „Modigliani” (2004) este o biografie a pictorului italian Amedeo Modigliani, care a fost ucenicul lui Brancusi. Garcia il interpreteaza pe Modigliani. Filmul a primit foarte multe aprecieri in randul criticilor. Alaturi de Garcia, in Modigliani, au jucat mai multi actori romani printre care George Ivascu, Lia Bugnar, Dorina Lazar, Mihai Gruia Sandu si Theodor Danetti.  

Mick Davis a regizat a mai regizat filmele „Cosmarurile lui Charles Manson” (Haunting Charles Manson) in 2012, „Dorian Gray” (2005) si „Meciul” (The Match) in 1999. Regizorul este logodit cu actrita romana Ana Adelaida Perjoiu. 

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.