Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

5.000 de joburi la 100 de companii, dar pe ce salarii?

Img 0227 Mii de tineri și-au depus CV-urile pentru un loc de muncă. Foto: Vecinul.net

O sută de companii au nevoie de 5.000 de oameni pentru a-și completa schema de personal. Vecinul.net a întrebat și ce salarii vor să plătească celor care pe care vor să-i angajeze.

„Foarte mulți angajatori își măresc echipele sau își formează altele noi așa că și numărul angajărilor a crescut cu aproape 25% comparativ cu ediția „Angajatori de Top” din toamna anului trecut,” a spus Delia Moreanu, specialist comunicare în cadrul Catalyst Solutions, compania care a organizat evenimentul. „Pentru programele de internship, salariile încep de la 300-400 de euro, pentru pozițiile entry-level vorbim de salarii de 400-500 euro, pentru cele mid-level de 700-1.000 de euro, iar pentru profesioniști salariile pot fi de 1.500 de euro sau peste în funcție de cerințele jobului și de experiența pe care angajatorul o solicită,” a mai spus Delia pentru Vecinul.net.

Târgul „Angajatori de Top” continuă și în online, până pe 17 aprilie și poate fi accesat de aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual?gclid=CMPc6Ija-8sCFUKeGwodDmcISw

Ai nevoie de cont premium pentru a putea vizualiza tot conținutul. Abonează-te aici!

Acest articol este proprietatea Vecinul.net și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.

Share


Alte articole0 Comentarii


Adaugă un comentariu

Îți apreciem părerea. Intră în cont și vei putea comenta.