Mesaj Privat

mihai vasile

Inregistrat din: 12:53 13/01/16


Un spectacol cu Teatrul Portabil pentru bună dispoziție

Am văzut pe site la Vecinul și am fost la unul din spectacolele celor de la Teatrul Portabil! Felicitări pentru ce faceți și Vecinului pentru inițiativă!

BNR ar putea cumpara 2 limuzine BMW de 450 CP!!!

Stim ca in Romania sunt multe de facut in momentul in care Banca Nationala anunta ca vrea sa cumpere 5 masini de aproape un milion de euro in total, dintre care doua, atentie, trebuie sa aiba (minimum) 450 de cai-putere!!!

450 de cai-putere? Dar ce faceti domnilor, ce autostrazi ati aflat ca se construiesc si noi nu stim?

Dar mai interesant este ca se pare ca ar fi o licitatie cu dedicatie pentru BMW. In zona de limuzine, doar BMW Seria 7 cu modelul 750Li xDrive Sedan (vezi printscreen-ul pe care l-am facut) indeplineste acest criteriu.

Audi cu A8 are 435 CP, Porsche cu Panamera 440, iar Mercedes cu S Klasse 456 CP. De ce zic ca doar BMW Seria 7 se va inscrie aici? BNR a mai avut X5-uri si alte masini de la BMW.

Insa mai e un alt criteriu care imi da dreptate este ca BNR a mai cerut ca masinile sa aiba minimum 8 viteze si cum S-Klasse are 7 iese automat din schema.

Deci e sau nu e licitatie cu dedicatie pentru BMW?

Galerie

Bnr bmw

Sunt doctor in UK: Mesajul meu dupa ce v-am salvat viata!

​Dragi colegi si cetateni britanici,

sunt doctor in UK de doi ani. Am facut garzi aici ca sa va ingrijesc, am avut grija de vietile fiecaruia in parte fara sa va intreb daca sunteti britanici sau de alta nationalitate, alt sex, alta religie. Acum, de cateva zile, pana si unul dintre colegii mei doctori m-a intrebat cand plec inapoi in Romania.

Dragi colegi si cetateni britanici,

nu plec pentru ca am venit aici crezand in alte idealuri si, aparent, unii dintre voi se fac ca le uita. Raman ca sa va fie rusine sau ca sa fiti mandri cand, data viitoare, te va intreba cineva: Cine ti-a salvat viata? tu sa spui: Un imigrant roman!

Galerie