Mesaj Privat

Rafaelfigan

Inregistrat din: 19:37 25/11/15


Servicii foto specializate pe fotografia de portret

Ofer servicii de fotografie, specializată pe genul portret, fie că aveți nevoie personal, fie corporate. Rog mesaj privat pe site pentru mai multe detalii.

Ce-as fi zis eu dacă eram Ion Țiriac?

Declarațiile publice ale celui mai bogat român au aprins spiritele și pe bună dreptate. Dar iată ce a spus Ion Țiriac (foto, sursa: Realitatea TV) la TV:

„Eu, între un hoț și un prost, prefer hoțul.”

Am regăsit în multe publicații acest titlu. În prea puține locuri am găsit și continuare declarației:

„După hoț mai rămâne ceva. După prost, nu mai rămâne nimic”, a mai spus Țiriac.

Aici aș vrea să intervin eu și să spunem – prin absurd sau doamne-ajută - că eu eram Țiriac. Eu aș fi zis așa:

„Eu, între un hoț și un prost, prefer hoțul. După hoț mai rămâne ceva. După prost, nu mai rămâne nimic. Drama României e că de 27 de ani tot între asta are de ales: între hoți și proști. Și înainte de 89 la fel a fost. Am avut de ales între prostia din comunism și hoția din capitalism. Dar marea noastră dramă e că în ultimii aștia 27 de ani am tăcut noi aștia care facem business și bani aici și acum ne-am trezit că și noi aștia cu bani și aștia fără bani sau cu mai puțini bani tot dintre hoți și proști avem de ales. Aș fi vrut ca România să aibă de ales între mai mulți Ioni pozitivi, între Ion Rațiu, între Ion Țiriac și acum în loc să alegem între hoți și proști am fi ajuns să alegem între vizionari și performeri. Da’ am tăcut și ca mine au făcut alte mii de oameni de afaceri, cu business-uri mici sau mari, au tăcut și elitele intelectuale și am stat așa la așteptare să moară prostul furat de hoț și hoțul prostit de prost. Aștia n-au murit și noi ne-am trăit viața și business-ul tot așteptând după aștia doi și l-am îngropat pe Ion ăla gopodar care nu s-ar fi lăsat călcat în picioare nici de proști și nici de hoți. Hai să fim noi Ioni din aștia dacă vrem să ne meargă mai bine și individual și ca nație!”

Galerie

Ion tiriac 57570600

Messi, condamnat! Cel mai probabil nu va face inchisoare!

​Starul Barcelonei Lionel Messi a fost condamnat de justitia spaniola la 21 de luni pentru evaziune fiscala, anunta presa spaniola. Messi si tatal sau ar fi prejudiciat statul spaniol cu 4,1 milioane de euro intre 2007 si 2009.

Potrivit sistemului spaniol, cel mai probabil cei doi nu vor face inchisoare cu executare pentru ca in cazul sentintelor sub 2 ani acestea pot fi executate cu eliberare conditionata.

Ce spune presa habarnista de la noi ca va face inchisoare e deja goana dupa trafic, dar e incorect!

Sursa foto: REX

Galerie

Messi

Papa cu Loganu’, Patriarhul cu Mertanu’!

​Asta asa ca sa vezi care e diferenta dintre cei care conduc destine!

Galerie

Papa logan 2

Ratările de la gimnastică nu sunt doar simbolice

Exact in anul in care se implinesc 40 de ani de la prima nota de 10 luata de Nadia Comaneci, Romania nu s-a calificat cu echipa de gimnastica feminina la Jocurile Olimpice de la Rio.

Stiti cum suna asta ca o premonitie?

In 2018, cand se vor implini 100 de ani de la Marea Unire, Romania tot nu va avea o autostrada care sa traverseze tara cap-coada, de la Nadlac de Constanta, si nicio autostrada care sa uneasca restul tarii de Moldova (si nu ma refer la zona de peste Prut).

Ratarile de la gimnastica nu sunt doar simbolice si nu sunt singulare. Ele se petrec de ani de zile in fotbal si in alte sporturi, dar si in alte domenii. Ele arata cat de mult NEobiectivele au ajuns sa insemne in activitatea noastra si in viitorul nostru.

Galerie

Failure

Formula 1 pe pârtie

Italianul

Ivan Origone a stabilit un nou record mondial de viteză pe schiuri: 254,958 km/h cu ocazia concursului Speed Masters din Vars (Franța).

Galerie

Record schi

Cu 324 km/h spre… închisoare

Un

șofer care conducea un Bentley cu 324 de kilometri pe oră a fost surprins de radar pe o autostradă din Elveția. A fost condamnat la 36 de luni de închisoare, din care șase luni cu executare.

Galerie

Stirile vecinilor foto

Culmea cutremurului: bidoane goale in stalpii de rezistenta

Cutremurul din Taiwan de pe 7 februarie 2016 a scos la iveala modul fraudulos in care inteleg si unii constructori de la ei sa faca treaba. Un bloc turn de 17 etaje s-a prabusit dupa cutremurul de 6,4 pe Richter, iar 31 de persoane au murit. A iesit insa la iveala un aspect cutremurator: In loc de beton erau puse bidoane goale in stalpii de rezistenta.

Galerie

Taiwan-earthquake-evidence

Vulpea confunda cearceafurile albe cu zapada

​Aceasta vulpe vrea sa sara in zapada si crede ca cearceafurile albe de pe pat sunt numai bune pentru asta!

Galerie

Vehiculul bun la toate: merge pe gheata si urca peretii

​Are roti enorme si poate sa treaca peste majoritatea obstacolelor care ii ies in cale. Poate sa mearga pe orice tip de suprafata, inclusiv pe gheata sau pe apa. Costa 65.000 de dolari si e numai bun sa mergi oriunde vrei, indiferent de conditii!

http://www.vocativ.com/news/283329/conquer-earth-with-russias-new-awesome-all-terrain-vehicle/

Galerie

Feb-11-2016-1510

Cât de înghesuit trăiesc românii?

Aproape jumătate (46%) din familiile din România trăiesc în una sau două camere. În orașe, se ajunge la 57%, spun unii care au făcut un studiu pentru o bancă. V-ați întrebat vreodată cum trăiesc 4 sau 6 oameni în două camere?

Galerie

Tecau si Rojer si-au castigat dreptul de a fi primii in lume

Reacție superbă a lui Tecău și Rojer după ce au devenit Nr. 1 în lume și au câștigat și Turneul Campionilor!

Galerie