În legătură cu noi

Finantare

„Vecinul.net” a luat nastere in urma castigarii unui concurs de planuri de afaceri in care au fost inscrise 400 de proiecte. 
In premiera pentru o institutie mass-media si in total acord cu principiul de transparenta, vom lista aici toate sursele de finantare ale acestui proiect. „Vecinul.net” in faza de start-up este finantat din fonduri europene. Programul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în oameni! Axa prioritară 3 - Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor Domeniul major de intervenţie 3.1. - Promovarea culturii antreprenoriale Titlul proiectului: Antreprenoriatul - șansa unui viitor mai bun pentru tineri

Pentru faza a doua de dezvoltare, compania ia in considerare atragerea unei finantari (fonduri UE, venture capitals, business angels, AeRO, etc.) de 186.000 de euro, pentru implementarea si dezvoltarea unui nou sistem / serviciu de transmitere a stirilor cu dublu feedback (catre public si de la public).