Simona Stewart, House of Angels: „În România, e mai ușor să găsești jucării decât voluntari”

Img 0162 Simona Stewart, House of Angels: „Voluntariatul nu înseamnă numai să dai bani, înseamnă să dai din timpul tău și din experiența ta”

Simona Stewart a plecat în America, iar când a revenit în România a deschis, într-o școală dezafectată, centrul pentru copii House of Angels. Povestea Simonei e despre lupta pe care oamenii o duc într-un mediu care te îndeamnă mai degrabă să renunți decât să reușești.

Simona are nevoie de orice ajutor pentru centrul pe care îl conduce cu atâta dragoste din 2002: donații, jucării, voluntari. Până acum însă, a constatat amar că „în România, e mai ușor să găsești jucării decât voluntari”. Și a și spus de ce într-un interviu pentru Vecinul.net.Eroii de sacrificiu

Img 0018 Mesaje pentru o nouă generație: un copil citește mesajele scrise pe tricolor pentru cei care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv din 30 octombrie 2015. Foto: Florin Cepraga

Suntem atât de grăbiți să ne vedem de viața noastră încât îi descoperim doar în timpul tragediilor, deși sunt aici, lângă noi, sunt vecinii noștri, și salvează vieți aproape în fiecare zi: pompieri, ambulanțieri, medici. Ei sunt eroii de zi cu zi. Ei sunt eroii de sacrificiu. Prost plătiți, prost mediatizați, iar atunci când se întâmplă nenorocirile, îi implorăm să uite de fișa postului și să facă minuni cu mâinile goale. 
EXCLUSIV: Dacian Cioloș, rugăciune în memoria celor care și-au pierdut viața în clubul #Colectiv

Img 4737 Dacian Cioloș, premierul desemnat, rugăciune în fața clubului Colectiv în memoria celor care și-au pierdut viața.

Dacian Cioloș, premierul desemnat, a venit la ora 12:00 în fața clubului #Colectiv pentru a spune o rugăciune și pentru a aprinde o lumânare în memoria celor care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv. Imaginile au fost surprinse, în exclusivitate, de reporterii Vecinul.net.

Două ore mai târziu, Cioloș a prezentat componența Cabinetului său, format din 21 de membri.Prima Pagină Pagina 7 din 7 4567 ... Ultima Pagină →