Tibi Ușeriu, primul om care câștigă a treia oară la rând cursa de la Cercul Polar

Tibi-useriu-in-ultimii-km Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia consecutiv ultramaratonul Artic 6633, cea mai dură cursă de anduranță din lume.

Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia consecutiv ultramaratonul Artic 6633, cea mai dură cursă de anduranță din lume, la capătul unei curse pe care a terminat-o în 7 zile și 5 ore. Cea de-a zecea ediție a cursei de la Cercul Polar a avut o lungime de 617 kilometri, cu 50 de kilometri mai mult decât la ediția anterioară, câștigată anul trecut tot de ultramaratonistul român. 

Anul trecut, înainte de a pleca pentru a doua oară la Arctic 6633, Tibi Ușeriu și-a lansat în România cartea cu titlul „27 de pași”. „Sunt doar un om cu liceul neterminat care plantează păduri și aleargă pe munţi,” spune Tibi despre el. În carte, el  povesteşte despre viaţa sa şi încercările grele prin care a trecut, greşelile pe care le-a făcut, despre reabilitarea sa, începând din copilărie şi până astăzi.

Dacă nu ai comandat sau citit deja cartea, îți recomandăm să citești interviul acordat de Tibi Ușeriu pentru Vecinul.net în care vorbește despre cele mai importante lecții de viață. 

Ronnie O`Sullivan: Nu e greu să revii, e greu să revii în top

De cinci ori campion mondial la snooker, englezul Ronnie O’Sullivan a anunțat, la București, că va reveni în circuitul profesionist, odată cu mastersul londonez, din ianuarie 2016. Vecinul.net a discutat față în față cu unul dintre cei mai mari campioni despre ce înseamnă revenirea în sportul profesionist și despre presiunea de a ajunge din nou în top.

Img 4937 Vecinul.net, de vorbă cu Ronnie O`Sullivan, multiplu campion la snooker„Următoarea carte va fi despre tata. Anul acesta l-am întalnit prima dată.”

Img 4959 Laura Nureldin, jurnalistă și prezentatoare de știri de 13 ani, a început deja să scrie a doua carte.

Laura Nureldin, jurnalistă și prezentatoare de știri de 13 ani, a început deja să scrie a doua carte, după ce în acest an a publicat primul ei roman, intitulat ,,Regii timpului”. Noua poveste nu va fi una de ficțiune, ci va fi inspirată din viața personală. ,,Are legătură cu viața mea, cu tatăl meu, mai exact. Cea mai mare surpriză a fost să aflu că trăiește”, spune Laura, 36 de ani, pentru Vecinul.net. 


Eroii de sacrificiu

Img 0018 Mesaje pentru o nouă generație: un copil citește mesajele scrise pe tricolor pentru cei care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv din 30 octombrie 2015. Foto: Florin Cepraga

Suntem atât de grăbiți să ne vedem de viața noastră încât îi descoperim doar în timpul tragediilor, deși sunt aici, lângă noi, sunt vecinii noștri, și salvează vieți aproape în fiecare zi: pompieri, ambulanțieri, medici. Ei sunt eroii de zi cu zi. Ei sunt eroii de sacrificiu. Prost plătiți, prost mediatizați, iar atunci când se întâmplă nenorocirile, îi implorăm să uite de fișa postului și să facă minuni cu mâinile goale. 

EXCLUSIV: Dacian Cioloș, rugăciune în memoria celor care și-au pierdut viața în clubul #Colectiv

Img 4737 Dacian Cioloș, premierul desemnat, rugăciune în fața clubului Colectiv în memoria celor care și-au pierdut viața.

Dacian Cioloș, premierul desemnat, a venit la ora 12:00 în fața clubului #Colectiv pentru a spune o rugăciune și pentru a aprinde o lumânare în memoria celor care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv. Imaginile au fost surprinse, în exclusivitate, de reporterii Vecinul.net.

Două ore mai târziu, Cioloș a prezentat componența Cabinetului său, format din 21 de membri.
Prima Pagină Pagina 7 din 7 4567 ... Ultima Pagină →