Simona Stewart, House of Angels: „În România, e mai ușor să găsești jucării decât voluntari”

Img 0162 Simona Stewart, House of Angels: „Voluntariatul nu înseamnă numai să dai bani, înseamnă să dai din timpul tău și din experiența ta”

Simona Stewart a plecat în America, iar când a revenit în România a deschis, într-o școală dezafectată, centrul pentru copii House of Angels. Povestea Simonei e despre lupta pe care oamenii o duc într-un mediu care te îndeamnă mai degrabă să renunți decât să reușești.

Simona are nevoie de orice ajutor pentru centrul pe care îl conduce cu atâta dragoste din 2002: donații, jucării, voluntari. Până acum însă, a constatat amar că „în România, e mai ușor să găsești jucării decât voluntari”. Și a și spus de ce într-un interviu pentru Vecinul.net.Ce contează când ajungi sus, în vârful unui munte sau al unei companii

Img 3601-2 Costin Miu, ghid montan și specialist în comunicare, pe unul din vârfurile din Mont Blanc.

La început a fost cuvântul și cuvântul avea 7.000 de metri. Costin Miu, 42 de ani, a lăsat mapa specialistului în comunicare și și-a pus în spate rucsacul de ghid montan. Vecinul.net a stat de vorbă cu el și l-a întrebat care sunt lucrurile care contează ca să ajungi sus, fie că pe vârful unui munte, fie în vârful unei corporații.


Primul milion, după primul an pe Bursă

Bittnet main ziar Cristian și Mihai Logofătu, fondatorii Bittnet, povestesc pentru Vecinul.net cum au făcut primul milion profit.

„Nu mă întreba cum am făcut primul milion” e o vorbă pe care o spun, de obicei, miliardarii lumii atunci când sunt întrebați cum și-au început afacerile și prin ce mijloace au făcut avere. Vecinul.net i-a întrebat însă pe Mihai și Cristian Logofătu, fondatorii Bittnet, și nu doar că ne-au răspuns cum au ajuns la primul milion, dar ne-au și povestit cum au obținut acest rezultat chiar în primul an de la listarea pe Bursă a companiei.
Peste 13.000 de oameni din 60 de țări au alergat la semi-maratonul de la București

Peste 13.000 de participanți din 60 de țări au luat startul la cea de-a cincea ediție a semi-maratonului de la București, care are a avut loc pe 14 și 15 mai în Piața Constituției. Evenimentul a fost recomandat de Vecinul.net, partener media. 

Maraton A cincea ediție a semi-maratonului OMV Petrom s-a desfășurat în Piața Constituției din București.A apărut ziarul Vecinul.net, ediția lunii mai!

Vn mai 2016 0104 (1) Abonează-te acum la Vecinul.net! Costul unui abonament este de 15 lei pe lună și poți plăti prin card sau SMS (28 de lei pentru două luni).

A apărut noul numărul al ziarului Vecinul.net, ediția lunii mai. Descoperă minunata lume a vecinilor aici http://vecinul.net/ziarpdf 

Abonează-te acum la Vecinul.net și află ce mai fac vecinii tăi. Costul unui abonament este de 15 lei pe lună și poți plăti prin card sau SMS (28 de lei pentru două luni). 

Conținutul Wikipedia, gratuit în Africa, taxat pe mobil în România

Wikipedia p4-2 Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, a vorbit la București despre accesul la libera informare. Foto: Vecinul.net

Cea mai mare enciclopedie online a lumii este un dar, spune fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, care a pus bazele acestei platforme încă din 2001. Nu peste tot însă acest dar poate fi accesat gratuit și fără grija altor costuri suplimentare, deși Wikipedia este 100% gratuită. Vecinul.net solicită operatorilor de telefonie mobilă din România ca accesul la Wikipedia de pe mobil să fie gratuit și nelimitat și de pe dispozitivele mobile. 

Alte articole


Ghid de supraviețuire urbană cu Tiberiu Ușeriu: 3 lecții de viață învățate din alergare

Cel mai nou utilizator Vecinul.net, Tiberiu Ușeriu, primul român care a câștigat cel mai dur ultramaraton din lume de 566 de kilometri la Cercul Polar, ne-a povestit cum a ajuns campion în ceea ce a fost „o cursă pe care o faci odată-n viață”. Tot în acest interviu, Tiberiu ne-a dezvăluit și care au fost lucrurile pe care le-a învățat din alergare și pe care le putem aplica în viața de zi cu zi fiecare dintre noi. 

Tiberiu useriu p1-v5 Cel mai nou utlizator Vecinul.net, Tiberiu Ușeriu, a început să alerge din 2012 și de atunci a căutat să se autodepășească. Foto: Arhivă personală